Jelly Btb8, 100 Gramů

Kód: MM101021B
264 Kč

Zvolte variantu

JELLY BTB8, 100 GRAMŮ

Bylo vyrobeno za pomoci MCLASS týmu a rybářů, kteří vynalezli produkt excelentní kvality. Obsahuje ty nejlepší ingredience. Jemný prášek určený k zesílení účinku nastraženého boilies (buď nanesením na nadipované boilies nebo vyrobením obalovací pasty).

Detailní informace

boilies: Liversource
Skladem (16 ks) | MM101021B
264 Kč
boilies: Haliburt & kaviar
Skladem (>20 ks) | MM101022B
264 Kč
boilies: Tigernut
Skladem (8 ks) | MM101023B
264 Kč
boilies: Prawn & oyster
Na dotaz | MM101024B
264 Kč
boilies: Spicy red
Skladem (>20 ks) | MM101025B
264 Kč

Detailní popis produktu

JELLY BTB8, 100 GRAMŮ

Bylo vyrobeno za pomoci MCLASS týmu a rybářů, kteří vynalezli produkt excelentní kvality. Obsahuje ty nejlepší ingredience. Jemný prášek určený k zesílení účinku nastraženého boilies (buď nanesením na nadipované boilies nebo vyrobením obalovací pasty). 

Příchutě:

LIVERSOURCE - je směs rybích příchutí a olejů s přídavkem sladidla. To dělá z tohoto boilies neodolatelnou slano-sladkou pochoutku, kterou upřednostňují hlavně kapři. Barva - hnědá.

 

HALIBURT & KAVIAR - tento druh je kombinací rozemletého krmiva pro ptáky a krmiva pro ryby s esencí prvotřídního kaviáru. Boilies je vhodné pro rybaření po celý rok a dá se použít i na prutkých vodních tocích. Barva - zelená.

 

TIGERNUT - je směsí různých ořechů a ptačího krmiva. Chytání na toto boilies je zvláště efektivní v letních měsících, ale je možné jej použít i v pozdních jarních měsících a v ranném podzimu. Barva - přírodní.

 

PRAWN & OYSTER - je vyrobeno s příchutí krevet a ústřic vhodný pro rybaření po celý rok a dá se použít i na prutkých vodních tocích. Je velice efektivní a vydží ve vodě i několik dní. Barva - červená.

 

SPICY RED - obsahuje směs toho nejlepšího koření. Je vhodné spíše pro chladnou a obtížnou vodu, ale také mají svůj význam v letním období. Barva - tmavě červená.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: